Gaziosmanpaşa Süleyman Şah Anadolu Lisesi

Vizyon: Öğrencilerimizi, sağlıklı iletişim kurabilen, ulusal ve evrensel değerleri özümsemiş, özgüveni tam, sorumluluk alabilen, bilimsel ve analitik düşünceye sahip, teknolojiye hakim, üretken ve yaratıcı, araştırma yapmaya ve öğrenmeye meraklı, Atatürk ilkelerine, demokratik ve laik cumhuriyete sahip çıkan, insana, topluma ve doğaya saygılı bireyler olarak yetiştirmektir.

Misyon: Milli Eğitim Bakanlığı Temel Amaçları ve Atatürk İlkeleri doğrultusunda, iktisadi, sosyal ve kültürel bakımdan tam donanımlı, çağdaş uygarlığı özümsemiş seçkin bireyler yetiştirmektir. Hedefimiz milli ve manevi değerlere saygılı, ulusal kimlik ve evrensel kişilik lazanmış, ülke geleceğini biçimlendiren bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 07:20-12:30 13:10-18:20
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil: İngilizce , Almanca
Sportif Etkinlikler: Futbol, Basketbol, Voleybol , E-spor gibi bir çok spor dalında etkinliklerimiz olmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Teknofest ve TÜBİTAK gibi bilim alanında yapılan tüm çalışmalara yetenekli öğrencilerimizi ülkemize kazandırmak amacıyla katılım sağlanmaktadır.
Kontenjan Bilgileri: Okulumuz 2023-2024 Eğitim - Öğretim yılında 9.sınıflar kademesi için 240 öğrenci alacaktır.

Telefon - 0212 8906859

WEB - https://gaziosmanpasasuleymansah.meb.k12.tr

Adres - KARAYOLLARI MAH. ABDİ İPEKÇİ CAD. LİSE BLOK NO: 38 GAZİOSMANPAŞA / İSTANBUL

Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :İkili Eğitim

Yerleşim Yeri - Okulumuz, Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesinde,TEM Avrasya Konutları yanındadır.

Ulaşım Okulumuza Gaziosmanpaşa merkezden minibüsle ve İETT otobüsleriyle ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 15 kilometre,ilçe merkezine 3,5 kilometre mesafededir.