Okulumuzun İngilizce öğretmenlerinden Derya Sefanın üstlendiği Türkiye, Yunanistan, İspanya, Romanya, İtalya ve Polonya ortaklığı MY DIGITAL CLASS adlı e Twinning projesi başladı.

18 kişilik bir grup olarak Türkiye, Yunanistan, İspanya, Romanya, İtalya ve Polonya gibi farklı ülkelerden gençlerin ve öğretmenlerin bir digital öğrenme projesi için bir araya gelmesinden oluşan güzel bir grubuz. Bu maceradaki temel amacımız, e Twinning aracılığı ile sosyalleşmek, yeni şeyler öğrenmek, web2 araçlarının sınıf içinde ve sınıf dışında kullanımını sağlamak için projemiz MY DIGITAL CLASS adı altında digital bir sınıf ortamı yaratmaya çalışmaktır. Projemiz kasım itibariyle başlamıştır.

Tüm ortaklarımıza çalışmalarında başarılar dileriz.

Hello ! As an 18 -  person group we are a gathering of young individuals and teachers from diverse countries such as Turkey, Poland, Spain, Greece , Romania, Italy coming together for a digital learning project. Our main goals in this adventure are to socialize via eTwinning , learn new things, use web2 tools in or out of the class and strive to create a digital class environment under the name MY DIGITAL CLASS project . Our project started in November.

We wish success to all our patners.

28.11.2023 278

28-11-2023